Termeni si conditii

RETURNARE PRODUSE

  • Toate produsele returnate trebuie să fie noi, nefolosite, cu etichetele originale, factura și ambalajul lor. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a refuza returul.
  • Produsul va fi returnat cu o firma de curierat rapid
  • noi nu vom accepta produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente
  • clientii sunt responsabili pentru taxa de returnare
  • nu primim colete RAMBURS

Facem precizarea că, in conformitate cu legislatia in vigoare nu se accepta retururipentru urmatoarele produse care se supun Ord. 130/2000, Cap.2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unorproduse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a celora care prin naturalor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

  • Articolele de lenjerie intima (costume de baie, colanti, body, sutiene, chiloti, slipi si bustiere), produsele cosmetice, parfumuri, genti si bijuterii care prin natura lor se pot deteriora de la transport, au fost desigilate sau din motive de igiena intima, precum si produsele personalizate la cererea clientului

Rambursare acontravalorii produsului returnat se va face in cel mult 7 de zile lucratoare de la retur prin transfer bancar in contul dvs. IBAN.

Va rugam sa luati in calcul faptul ca returul trebuie receptionat de catre noi in maxim 14 zile calendaristice incepand cu ziua cand a fost primit de catre dvs.

Notificarea returului trebuie sa se faca in scris la adresa de e-mail rochitecomenzi@gmail.com .  Aceasta notificare trebuie sa contina numele Cumparatorului, numarul de telefon, produsele care se doresc a fi returnate si contul IBAN. Contul IBAN trebuie sa fie pe numele cumparatorului (persoana care a efectuat comanda initial).

 

TERMENI SI CONDITII

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în documente,

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să văblocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

SC FOREVER DRESS SRL are dreptul de a isi selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati sau comenzile inregistrate daca datele sau actiunile lor sunt indoielnice.

SC FOREVER DRESS SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. 

Noi, SC FOREVER DRESS SRL, deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostrum și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veț icopia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostrum decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre.